17. maijā Rīgā, Dreiliņkalnā, sadarbībā ar uzņēmumu Noremat (Francija) mēs rīkojām DEMO pasākumu komunālās tehnikas klientiem. 

Komunālais transportlīdzeklis VSV Noremat ir pirmais mobilais transportlīdzeklis, kas pilnībā projektēts un ražots komunālo pakalpojumu profesionāļiem. Ergonomiska, viegla un tajā pašā laikā stabila, ar zemu degvielas patēriņu, mašīna VSV Noremat var būt aprīkota ar mulčeriem ceļmalas zaļo virsmu griešanai un izlīdzināšanai, pļaujmašīnu asmeņiem krūmu apgriešanai, kā arī ir viegli pielāgojama jebkura pilsētas komunālā servisa darba veikšanai. VSV lieliski ilustrē Noremat misiju: ​​darīt visu iespējamo, lai lietotājiem nodrošinātu Visibility - Profitability - Productivity. 

Vēl viena jaunas tehnikas vienība, kas tika testēta, ir Lindner universālā traktora (Austrija) un Noremat šarnīrveida sviras kombinācija ar jebkuru sezona komunālo aprīkojumu Noremat (ar rotomulčeru vai birstem, pļaujmašīnu, kausu vai ziemas lāpstu). Jaunajā konfigurācijā Lintrac ar Noremat pļaušanas sviru var izmantot pļaušanai, ceļu tīrīšanai, celšanai, krūmu un koku apgriešanai, pludmaļu kopšanai, un citiem komunālservisa darbiem. Lintrac plus Noremat ir reģistrēts nogāzes transportlīdzekļu kategorijā. Tehnikas mazais izmērs ļauj tai ielīst visur un pielāgoties visa veida reljefam.

Lai apstrādātu zāli mazākās platībās, mēs iesakām izmēģināt arī vieglos universālos Weidemann iekrāvējus ar papildierīcēm un itāļu ražotāja Barbieri tālvadības robotizētos pļāvējus.

Zaļā pļaušanas sezona jau ir sākusies, pasteidzies, mums ir ko piedāvāt!